Energieadvies op maat

Vanwege toenemende drukte kunnen wij tijdelijk geen nieuwe aanvragen voor ons energieadvies op maat aannemen.

Ontzettend jammer, omdat wij het liefst iedereen zouden ondersteunen om hun woning zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Onze adviseurs werken hard om alle bestaande aanvragen te behandelen. Wij verwachten vanaf eind mei weer nieuwe aanvragen te kunnen behandelen. 
Gelukkig kennen wij wel een aantal partijen die u ook heel goed kunnen helpen, kijk voor een overzicht eens op Jouw Huis Slimmer. Houd er hierbij wel rekening mee dat het ook bij deze bureaus druk zal zijn.

Voor vragen over ons Energieadvies op maat kunt u mailen naar secretariaat@jma.nl, of bellen met Petra Kerste via 030 699 1599.

Wij wensen u alle succes bij verdere duurzame stappen en wie weet tot ziens.

_________________________________________________________________________________

De energieadviseurs van JMA helpen u graag bij het verduurzamen van uw woning! Zij komen bij u langs voor een adviesbezoek maar in deze tijd is een digitaal huis'bezoek' ook mogelijk. Na afloop van dit adviesbezoek ontvangt u een rapport met een overzicht van:

  •        Huidige staat van uw woning
  •        Isolatiemogelijkheden
  •        Duurzame warmtevoorziening (bijvoorbeeld een warmtepomp)
  •        Mogelijkheden voor het opwekken van duurzame energie (zonnepanelen)
  •        Overzicht van de kosten en jaarlijkse besparingen
  •        Subsidie- en financieringsmogelijkheden

De kosten voor dit energieadvies voor woningen binnen de gemeente Utrecht bedragen € 295,- inclusief BTW voor woningen tot 200 m2. Voor woningen groter dan 200 m2 geldt een tarief van 
€ 395,- inclusief BTW. Als u niet in de gemeente Utrecht woont komen daar € 30,- reiskosten bovenop. Indien u woonachtig bent in de gemeente Utrecht kunt u de kosten voor het energieadvies tot een maximum van € 250 terugvragen via een speciale subsidieregeling van de gemeente Utrecht. Voor meer informatie kunt u op deze link klikken.

Voor aanvragen van een Energieadvies op maat kunt u mailen naar secretariaat@jma.nl, of bellen met Petra Kerste via 030 699 1599.

 

 

 

 

Contactpersoon

Petra Kerste

Wilt u meer over dit project weten. Neem dan contact op via 0306991599 of via petra.kerste@jma.nl.