Energieadvies op maat

Maatwerkadvies
De energieadviseurs van JMA helpen u graag bij het verduurzamen van uw woning! Wij komen bij u langs om de woning te onderzoeken en met u te bespreken. Na afloop van dit adviesbezoek ontvangt u een rapport met een overzicht van:

  •        Huidige staat van uw woning
  •        Isolatiemogelijkheden
  •        Duurzame warmtevoorziening
  •        Mogelijkheden voor het opwekken van duurzame energie
  •        Subsidie- en financieringsmogelijkheden

Onze adviseurs zijn onafhankelijk en hebben geen belangen bij bedrijven. We streven ernaar u het best mogelijke advies te geven. We benadrukken zowel de voordelen als de nadelen van de verschillende mogelijkheden, zodat u een eerlijke en weloverwogen keuze kunt maken.

De kosten voor dit energieadvies voor woningen binnen de gemeente Utrecht zijn afhankelijk van het woonoppervlak van uw woning. Vanwege meerwerk aan grotere huizen hanteren wij een staffeltarief op huisgrootte. Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Tarieven 2024

Als u niet in de gemeente Utrecht woont komen daar €30,- reiskosten bovenop.

Indien u woonachtig bent in de gemeente Utrecht kunt u, na uitvoering van minimaal één maatregel uit het maatwerkadvies,
€ 300,- van de advieskosten terugvragen via een speciale subsidieregeling van de gemeente Utrecht.
Voor meer informatie over de subsidie kunt u op deze link klikken.

Voor aanvragen van een maatwerkadvies, of informatie hierover, kunt u ons online formulier invullen. Vervolgens nemen wij contact met u op.


Trajectstapbegeleiding
Heeft u al een maatwerkadvies laten uitvoeren door ons en wilt u Trajectstapbegeleiding bij een van de geadviseerde maatregelen? Dan kunt u dit formulier invullen en nemen wij contact met u op.