Aanvraag formulier Maatwerkadvies om uw huis energiezuinig te maken

Wanneer is een Maatwerkadvies op uw huis handig?

U wilt uw huis verduurzamen, maar waar moet u beginnen, wat heeft zin, wat levert u het meeste op, enz. Al deze vragen worden beantwoord als u een maatwerkadvies bij ons aanvraagt.

Als u aannemers of installateurs vraagt weet u nooit zeker in wiens belang het antwoord is, ook adviseren zij vaak maar op één gebied zonder na te denken over de gevolgen voor de woning als geheel. Onze adviseurs hoeven niets te verkopen en kijken naar uw huis als compleet systeem!  Wij willen alleen een zo goed mogelijk advies geven speciaal voor u.  

Wat leveren wij:

Een huisbezoek waarin de huidige staat van het huis wordt bepaald. Vervolgens schrijven wij voor u een persoonlijk rapport waarin de volgende zaken aan de orde komen:

  • De huidige status van het huis met aandacht voor o.a. isolatie; ventilatie; kierdichting; verwarmingsapparatuur; afgiftesysteem; energieopwekking en zonwering.
  • Welke onderdelen verbeterd moeten worden om tot een energiezuinige woning te komen.
  • Een gedetailleerde beschrijving per huisonderdeel, over hoe u dit dit onderdeel het beste kunt (laten) verbeteren.
  • De warmtevisie van uw gemeente voor uw wijk.
  • Subsidie mogelijkheden van gemeente; provincie en rijk.

Subsidieregels gemeente Utrecht betreffende maatwerkadvies in 2024: van het advies wordt 300 euro vergoed , als u minimaal 1 gegeven advies uitvoert. 

 

Aanvraag Maatwerkadvies voor uw huis